Translate

divendres, 24 d’abril del 2020

24 ABRIL ( 5th grade)

GOOD MORNING!! HOW ARE YOU???

Després del conte de l'altre dia de Hannukah in Alaska, moltes gràcies per l'esforç a tots i totes els que ho heu enviat i vos anime a la resta a que també ho feu!

Avui anem a continuar amb el repàs del que havíem treballat fins ara, hem vist la unitat 1 "world of gadgets". Hem fet un repàs del vocabulari i també heu pogut fer activitats on line amb el llibre digital. Si no ho heu fet encara, podeu mirar en el blog i revisar tot allò que hem fet fins el moment.

Ara anem a continuar amb la unitat 6 "Fruit and vegetables". Podeu obrir el pupil's book on line i anar a la pàgina 54. Escoltar i repetir el vocabulari de l'activitat 1.
A continuació anem a repassar l'expressió de gustos amb el verb "like". Vull que expresseu en veu alta dels aliments que hi ha quins vos agraden i quins no:
I LIKE PINEAPLLE, I DON'T LIKE CHERRIES, I LOVE GRAPES....
Després, m'agradaria que ho diguéreu d'una persona de la vostra família:
My mother likes grapes, she doesn't like avocados, she loves plums....
My brother.... My father...... My sister.....

A continuació vos deixe unes fitxes amb vocabulari i de repàs del verb like. En la primra, heu d'omplir el nom mirant dalt i en l'altra heu d'escoltar i dir si és vertader o fals el que diu mirant el dibuix de dalt.


VOCABULARY WORKSHEET


Fruits and vegetables, una ficha interactiva de victor
liveworksheets.com
LIKES / DOESN'T LIKE WORKSHEET




Likes and dislikes, una ficha interactiva de victor
liveworksheets.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada