Translate

divendres, 24 d’abril del 2020

24 abril (3rd grade)

GOOD MORNING!!!!

Després de les vacances i el conte de l'altre dia, hui anem a continuar repassant l'última unitat que hem vist. Unit 4 "food we like". Avui serà una sessió auditiva i de repàs.

Escoltarem primer aquestes cançons per recordar l'estructura: I like, I don't like, Do you like....? Yes, I do / No, I don't. 

SONG 1

SONG 2

Anem a començar mirant el vocabulari de la unitat  del pupil's book. Accedim al pupil's book on line i anem a la pàgina 29 i en l'activitat 1, escoltem el vocabulari: water, fruit juice, sandwiches....
Després anem a la pàgina 32 i escoltem l'activitat 7 i la repetiu en veu alta. Podeu expressar en veu alta i anomenar aliments que vos agraden o que no. Exemple: I like apples but I don't like peppers. A continuació anem a la pàgina 33 i escoltem la cançó de l'activitat 11. Una vegada acabeu, també podeu escoltar la història de la unitat.

Quan acabem de repassar la unitat, podeu anar a l'activity book on line i practicar les activitats de la unitat a través del personatge animat. Recordeu que no podeu passar d'activitat si no feu bé l'anterior. Si teniu algun dubte em pregunteu.

Have a good day and a nice weekend!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada