Translate

dimecres, 5 de desembre del 2018

Exposició projecte i examen unit 1 - 5é A -

Dimarts 11 de desembre: Exposició del treball del projecte. Dimecres 12 de desembre: Hem canviat la classe perquè el divendres tenen excursió. Examen unitat 1 (segona part), també repassar la primera part.

Prova unitat 1 (segona part)- 5é C-

Dimarts 12 de desembre: Prova-examen Unitat 1, la segona part, també han de repassar la primera part.

Exposition and test Unit 1 (second part), - 5é B-

Dimecres 12 de desembre: Exposició del treball del projecte. Divendres 14 de desembre: Prova unitat 1 (segona part).

Exposition and test unit 2 (3r A)

Dimarts 11 de novembre exposició de les "riddles" que tenen en la llibreta. Practicar en casa la lectura. Dious 13 de novembre, prova escrita i auditiva de la unitat 2.

dilluns, 3 de desembre del 2018

Presentació del projecte: Description and test unit 2 (4t B)

Dilluns dia 10 de desembre. Han de practicar la lectura de la descripció que tenen corregida en la llibreta. El dilluns presentaran la seua endevinalla a la resta de la classe. Divendres 14 de desembre. Prova escrita i auditiva de la unitat 2.

Presentació del projecte: Description and test unit 2 (4t A)

Dilluns dia 10 de desembre. Han de practicar la lectura de la descripció que tenen corregida en la llibreta. El dilluns presentaran el seu treball a la resta de la classe. Dijous 13 de desembre. Prova escrita i auditiva de la unitat 2.

Presentació del projecte: A Riddle and test Unit 2 (3r B)

Dilluns dia 10 de desembre. Han de practicar la lectura de la descripció que tenen corregida en la llibreta. El dilluns presentaran la seua endevinalla a la resta de la classe. Dijous 13 de desembre. Prova escrita i auditiva de la unitat 2.